U bent hier

Over ons

Medisch Secretariaat

Jessy Mouton en Ann Cornelis leggen de afspraken vast, overlopen de medische voorgeschiedenis, testen zonodig het gezichtsveld en geven na de raadpleging instructies voor het correct uitvoeren van de voorgeschreven behandeling.

Tags: 

Verpleegkundige

Celine Vandenbroele staat in voor meting van het zicht, voert onderzoeken uit ter voorbereiding van de raadpleging (OCT, topografie, keratometrie, biomicroscopie, endotheelceltelling, biometrie). Zij geeft ook uitleg indien u een ingreep moet ondergaan en over de nazorg nadien.

Tags: 

Visie

Patiënten met oogproblemen-oogaandoeningen op een professionele en kwaliteitsvolle manier onderzoeken,  behandelen en opvolgen, met als doel de ogen zo lang en zo goed mogelijk gezond te houden, rekening houdend met de totaliteit van de ogen en de patiënt.

Tags: 

Van harte welkom!

Oogarts dokter Devogelaere staat in voor een professionele, individuele en gespecialiseerde oogzorg, waarin de kwaliteit van de zorg centraal staat. U kan bij ons terecht voor cataractoperaties, ooglidcorrecties, behandeling van traanwegproblemen, glaucoom, algemeen oogonderzoek of check-up. Wij behandelen patiënten vanuit de regio: Oudenburg, Bredene, De Haan, Gistel, Eernegem, Ichtegem, Koekelare, Middelkerke, Westende, Nieuwpoort, Oostende, Jabbeke, Varsenare, Brugge, Blankenberge, Aartrijke, Torhout en Zedelgem.

 

Tags: